|
Gaja Kafe ...kavarna za ženske debate...
|
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtorica |
Sporočilo |
mAgichnA_t3mA amazonka

Pridružena: Tor, 27.06.2006, 19:38 Prispevkov: 1694 Kraj: ..iN yoUr minD...

|
Objavljeno: Pet, 15.02.2008, 13:23 Naslov sporočila: |
|
|
me zanimajo... sam ni dobr da jih preveč gledam..mi udarijo na psiho in skoraj vsak film sanjam, v isti ali drugačni verziji.. zadnjič npr. sm sanjala Halloween  _________________ ..Do you feel you're in a dream?Is it real or hardly what is seems?Can your heart decide again?Do you stay or burn me in your flames?..
..Do you wanna remember?Did it last forever?Was it what you imagined?Or did it feel like magic?.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pupika86 muza

Pridružena: Čet, 14.02.2008, 17:14 Prispevkov: 980 Kraj: * St. 666 *
|
Objavljeno: Pet, 15.02.2008, 13:28 Naslov sporočila: |
|
|
Halloween? Sploh ni bil nekaj extra, pričakovala sem veliko bolši film... Več groze, drugačno zgodbo, nevem.. Ni mi blo tolk povezave v njem z Nočjo čarovnic, ... ka pa vem  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
peyton vaščanka

Pridružena: Pon, 20.08.2007, 23:55 Prispevkov: 86 Kraj: mb, graz, lj :)

|
Objavljeno: Sob, 23.02.2008, 22:47 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz morm rečt da sn kr veliki "fan" grozljivk, samo so te postale v zadnem času katastrofalne. Mislim samo neko bezvezno klanje pa kri tam pa rezanje / žaganje različnih delov telesa. Te grozljivke sploh niso grozljive, ampak so ogabne. Da ne govorim o otrocih, ko pol celi zmešani pridejo vun iz kina. Ni čudno da je pol tolko nasilje med mladostniki.
Prave grozljivke so ble od Alfreda Hitchocka. Tam je bla vsaj kvalitetna zgodba pa dialogi, zaj pa je kr neki, da ti gre na bruhanje zraven.
Sej so zaj še tut kake izjeme samo redke.  _________________ It's the question that drives us mad. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tanaya hetera

Pridružena: Ned, 11.11.2007, 16:25 Prispevkov: 270 Kraj: S. primorska

|
Objavljeno: Sob, 23.02.2008, 23:01 Naslov sporočila: |
|
|
Rada gledam grozljivke ampak jih ne smem gledat, ker imam potem hude težave, ko me sredi noči prime lulat...
...jih moja domišlija enostavno ne prenese  _________________ I adore the despair in your eyes.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Jack nimfa

Pridružena: Sob, 08.09.2007, 17:40 Prispevkov: 413 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob, 23.02.2008, 23:13 Naslov sporočila: |
|
|
Je nek čar na grozljivkah, da preprosto ne moreš stran. Jaz sicer ne maram teh a la Krvavi hostel, ker me ob takih prizorih sili na bruhanje- pa ne kri, to me ne moti toliko, ampak to kričanje... bljak... Pa kakšne načine mučenja se spomnijo... Rada pa gledam grozljivke z duhovi (npr.: The Amityville horror), čeprav potem spim s prižgano lučjo al pa se močno stiskam k moji dragi  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
rising_sun polboginja

Pridružena: Pet, 10.08.2007, 15:52 Prispevkov: 2771 Kraj: Maribor

|
Objavljeno: Sob, 23.02.2008, 23:39 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem velika fenica grozljivk...zame so nekakšna adrenalinska doza, ki jo potrebujem...obožujem jih... _________________ ...you see it's not the wings that makes the angel,
you just have to move the bats out of your head...
http://www.youtube.com/watch?v=FDY6IrpF5nM |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
diavolo meščanka

|
Objavljeno: Sre, 20.08.2008, 0:01 Naslov sporočila: |
|
|
| zelo rada gledam kako dobro grozljivko,srhljivko ali triler |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nastija vaščanka

Pridružena: Ned, 31.08.2008, 21:40 Prispevkov: 90 Kraj: Notranjska
|
Objavljeno: Čet, 25.09.2008, 23:49 Naslov sporočila: |
|
|
Helou!
Jaaa grozljivke so zakon!!
Je pa problem v tem, da so šli pri grozljivkah že skor do konca grozljivega, tko, da ni nič več novega za vidt. Mogoče grozljivka v 3D??
Pa itak pr grozljivkah je ful pomemben zaplet, pa pol ugotavljanje zakaj je morilec ratu tak psiho, pa kaj je blo v uni bajti v 14. stoletju, pa... Tko mal detektivke. Vem pa že vnaprej, da mi grozljivka ne bo všeč, če se gre o kšnih nezemljanih al pa kar je zdej ful popularno o mutantih, ki so bli izpostavljeni jedrskim katastofan al pa kšnim sevanjem in pol je cel film kao grozen, ker majo take sumljive face in vsi so neki hanibali, zgodbe pa ni nobene.
Drgač pa men je Saw res fenomenalna (prvi trije deli... 4. je že mal izvenserijski ), pa krog itak (tile japonci delajo najboljše grozljivke!). Zdaj pa čakam na eno tako grozljivko, ki bo po dolgem času spet moj vir adrenalina...
Pa lep pozdravček! _________________ In order to be brave, you must first start by being afraid. For true courage lies in the overcoming a fear, not in his absence. (blue Power Ranger ) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
WeeWee vaščanka
Pridružena: Pon, 29.09.2008, 19:01 Prispevkov: 56 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned, 05.10.2008, 20:38 Naslov sporočila: |
|
|
Pa sej je nek fleš k ti naraste adrelin sam kaj ko "novo dobne" grozlivke niso kej preveč dobr ....
stare so boljše
 _________________ Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
twitch nimfa

|
Objavljeno: Ned, 05.10.2008, 22:08 Naslov sporočila: |
|
|
Eventuelno se tut js izgibam grozljivkam. Mam dost raj kako pocukrano romantično komedijo, ampak tu pa tam pa tut zapaše kaka. _________________ Don't try to fit in when you were born to stand out. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Eloy vaščanka

|
Objavljeno: Pon, 13.10.2008, 12:23 Naslov sporočila: |
|
|
Hmmm ugotovila, da z mojo še sam neke grozljivke gledava...  _________________ Biti ali ne biti, to je zdaj vprašanje. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|